FINAL EXAM

pejam celik pejam celik .. final exam da around the corner ..... macam-macam rasa ada ... tension , nk demam , pening kepala , badan lemah ..... entah la .... aku tak tahu la ampa macam mana kan .... tp aku ... dengan tak ready apa-apa lagi .... aduh ... macam-macam cara cuba dah .... macam haram ja result dia ...... nk taw apa cara yg telah aku lakukan .... jom check this list out ....

TEKNIK-TEKNIK YANG DIGUNAKAN :
1) tidoq bersama modul
2) menjerit dalam ayaq
3) mengacau orang study
4) tengok orang study
5) study sorang-sorang
6) gelak sorang-sorang
7) study sambil menyanyi
8) study sambil tengok movie
9) buat short note yang cantik
10) sesi soal jawab

HASIL TEKNIK YG DILAKUKAN :
1) tidoq yang tak brapa nk lena dan still tak paham apa yang aku study semalam
2) bertambah tesion sebab sakit tekak
3) kena maki hamun
4) bosan tambah jelous
5) study 10 minit , mengelamun 50 minit
6) budak rumah sewa kata gila
7) teringin nak g karaoke
8) 5 minit study , 55 minit muvie
9) menghabiskan kertas kajang
10) sesi ini tak berlangsung kerana aku sorang ja budak mekanikal yang lain budak elektrik

-____-" .... aku tak taw nak buat apa dah ..... macam-macam cara aku lakukan .... hasilnya tetap menemui jalan buntu .... still tension n tak prepare for exam .......
okeyh la ... aku nak g mencuba teknik yg lain pulak ... wish me luck k ..... salam ... ;-)

:BFF:


gambar nie di ambil pada 1/1/11 .... tyme nie wedding kakak ali ..... yg paling kanan 2 .. berbaju ijau dan yg pling serabai itu taha a.k.a aku....then yg berbaju melayu yg x sabar nk beraya itu ali imran .... then yg pegang buku list lagu untuk karoke itu arif a.k.a adek ... then yg pling kiri .... yg paling jambu itu naim .... da lame x lepak ngan dorang .... btw guys ... thanx coz sudi jd kawan aku .....
eeeehhhh ... tak habes lagi ...
pada kesempatan ini .... aku nk wish epy bufday kepada ali n naim ....7/4 ngan 8/4 ..... hahahahhahaha ......



to ALI BESI dan NAIM JAMBU
HAPPY BIRTHDAY bro ....
(: