::SEKADAR DI PINGIRAN::

read with the song :p
Tiada guna kau berpatah arah
Jika niatmu meyambung kasih
Apalah ertinya disebalik
Tangisan atau rintihan

Untuk apa kau kembali lagi
Sekadar hanya untuk menyakiti
Cukuplah sudah di sini saja
Biar aku pendam duka

1
Hati sedih, hati pedih
Mengenangkan keindahan
Bersamamu...

Tidak kusampai
Ke puncak sana
Apalah daya
Ku bertahan cuma
Di pinggiran
Yang memilukan...

Jauh sekali di sudut hati
Menyimpan dendam yang amat mendalam
Akan kusahut namamu oh! sayang
Sewaktu ku kesunyian...

( ulang dari 1 )





salam .. aku tak pasti kenapa lagu francesca peter ini menganggu kepala otak aku sekarang ini ....

"pelik betul ... muka ganas ... hati ada taman dan berbunga ..... hahahahahahaha ... apa nak jadi ngan engaku ini taha ...... umur da 20 .... tapi ...... haiiiiii .... entah la .... tak tahu la nak kata apa ....."

inilah petikan kata-kata seorang kawan aku ..... punca dia kata mcm ini adalah .... kami pergi karaoke bersama-sama hari itu .... dan aku telah menyanyi lagu ... macam pelik ja kan ..... untuk aku biasa ja ...

"rilex sudah .... masa 2 bukan ada orang lain masuk bilik 2 pown .... lantak la orang luar nk kata apa .... yang penting kita happy ..... chill la der ....."

inilah petikan jawapan aku ...... honestly , aku da tak tahu nak bagi jwapan apa dah ..... for me this is the safe answer ..... maybe ada lagi baik .... tapi ........ entah la -____-" .... there one thing that nobody knows ...... it's safe wif me .... between bff n queen of heart ..... i'm too afraid 2 betrayed bff 4 the queen ... entah la .....

secebis kata-kata yang menyejukkan hati

yang lepas jadikan pengalalaman ...
yang terjadi jadikan pengajaran ....
yang akan datang , belajarlah dari kesilapan ....

semoga kita menjadi insan yang lebih baik dari semalam ....
wassalam

2 comments:

  1. OIT! AKU FAZREZ!
    KAU JIWANG EK SEKARANG!
    DULU DAH MACAM KL GANGSTER. HAKHAK.
    SEKARANG.. HURM..
    UMUR 25 TAHUN NANTI..
    JOM KITA KAHWIN. SAFE BUDGET,KONGSI DUA..
    HAKHAK.

    ReplyDelete